Elektronkus ügyintézés link

ESBA logo
 

Kedvezményezett: Mátraterenye Község Önkormányzata, 3145 Mátraterenye, Kossuth u. 178.

Projekt címe: Közösségi épület energetikai korszerűsítése Mátraterenyén

Projekt azonosító: TOP-3.2.1-15-NG1-2016-00050

Támogatás összege: 42 161 484 Ft

Támogatás intenzitása: 100%

Megvalósítás időtartama: 2018. 01. 01– 2019 12. 22.

Projekt tartalmának bemutatása: Mátraterenye Község Önkormányzata támogatási kérelmet nyújtott be a TOP-3.2.1-15-NG1 pályázati azonosítójú „Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése” című pályázati felhívásra „Közösségi épület energetikai korszerűsítése Mátraterenyén” címmel.

 A támogatási kérelmet a Pénzügyminisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága támogatásban részesítette.

 A projekt célja a közösségi épület energetikailag és gazdaságilag hatékony működtetése, működési költségeinek és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az épület energiahatékonyságot célzó korszerűsítése által.

A felújítás keretében az épület külső nyílászáróinak a cseréje, fűtés korszerűsítése kondenzációs kazán telepítésével, utólagos homlokzati hőszigetelése, használati melegvíz rendszerének korszerűsítése, valamint 4 kW napelemes rendszer telepítése valósult meg. Az épületben a projektarányos akadálymentesítés kialakításra került, az akadálymentes bejutást az előírásoknak megfelelően kialakított rámpa biztosítja.

 Az energetikai fejlesztés a közösségi épület (tekéző, orvosi rendelő) üzemeltetési, fenntartási költségeinek csökkenését eredményezte, és a fejlesztésnek köszönhetően az épület hőtechnikai adottságai javultak, hőveszteségei csökkentek, a település pedig egy környezetbarát és gazdaságilag hatékonyabban üzemeltethető középülettel gazdagodott.

Projekt befejezési dátuma: 2019. december 22.

Bővebb információ:

06-32-362-169

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.