Elektronkus ügyintézés link

 
Mátraterenye Község Önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP_Plusz) keretében a tóparti közösségi tér kialakítására. A pályázat az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásával, vissza nem térítendő támogatással valósul meg, 60 millió forintból.
   

A projekt keretében a meglévő szabadtéri színpad környezetében kiszolgáló létesítmények építése, térburkolat kiépítése, fásítás-növénytelepítés, utcabútorok beszerzése, parkolóhelyek kialakítása valósul meg. A megvalósítás helyszíne: 3145 Mátraterenye (Homokterenye) hrsz. 262/38.

 A projektben megvalósul a kötelező nyilvánosság biztosítása.

 A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében a TOP_PLUSZ-1.2.1-21-NG1 kódszámú Élhető települések című Felhívásból valósul meg. Mátraterenye Község Önkormányzata, mint Kedvezményezett 60 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Tóparti közösségi tér kialakítása” című, TOP_PLUSZ-1.2.1-21-NG1-2022-00011 azonosító számú pályázaton, 100%-os támogatási intenzitás mellett. A megvalósítás tervezett befejezése 2025.10.31.

 

További információ kérhető:

Mátraterenye Község Önkormányzata

06-32-362-169

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.